10 rapid Sfaturi despre relații cupluri

BDSM: idei pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti gasi platforme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie impiedica intalnire oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa via apartamentul. Instrumente precum bici precum si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai vital BDSM sugestii este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in mod special in piele naturala si, de asemenea, latex. Desigur, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Spre deosebire de normal lenjerie intima, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex costum, internet si specializate magazine furnizati o semnificativa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. regionala, este in mod http://raymondwlhr471.theburnward.com/7-lucruri-despre-filmul-porno-seful-tau-vrea-sa-stie normal cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos jumatate fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

Asemanator cu in toate celelalte datorie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, fara risc este foarte crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este cu adevarat important sa alege un termen in avans cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un semn pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o unica tehnica care necesita o mare cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi incantata de ambii participanti.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste vibratii, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este cel mai bun in discernamant.